Vliegfietsen

Your number 1 in Vliegfietsen ;-P Vliegen en fietsen, vliegfietsen en fietsvliegen (sorry non-Dutch speaking people, this blog is in Dutch)

vrijdag, januari 07, 2005

Gisteren en vandaag

Gisteren heb ik mijn vakantiefiets besteld. Het is een Santos Travelmaster geworden. Details en foto's volgen uiteraard.

Vandaag het ik het luie lijf maar weer eens op een fiets gehesen. Een stagebezoek in Klimmen (L) was aanleiding om in het Limburgse heuvelland te gaan karren. Met de trein naar Heerlen. Via Voerendaal naar Klimmen (1 keer raden waarom dat zo heet), stagebezoekje, doorfietsen naar Vilt via de Cauberg (oef) bij een collega vliegoloog wat vliegjes af te leveren, bijlkletsen en een bakkie doen en daarna door naar Maastricht voor een slenterrondje door de stad. Om half zes trein terug gepakt.

23 kilometer op en af met een straffe bries op kop. Lijkt niet veel maar met een rugzak in mijn dagelijkse plunje en op de oude Batavus was het wel zweten.

2 Comments:

At zondag, 16 januari, 2005, Blogger Laurens said...

Nog drie weekjes voordat de fiets er is!!!

Ja leuk die historische atlassen. D'r is nog een ander type, die zijn uitgegeven door Robas in 1990 en zijnvan rond 1900. De kaarten zijn duidelijker, de atlas van groot formaat (type Bosatlas) maar erg moeilijk te vinden en antiquarisch vrolijk 70 euro. Maar sommige antiquariaten snappen de waarde niet helemaal dus wie weet koop je tegen een koopje aan.

 
At zondag, 16 januari, 2005, Blogger Laurens said...

Het nadeel van snel kunnen typen is dat je ook snel fouten maakt.

Je loopt natuurlijk tegen een koopje aan.....

 

Een reactie posten

<< Home