Vliegfietsen

Your number 1 in Vliegfietsen ;-P Vliegen en fietsen, vliegfietsen en fietsvliegen (sorry non-Dutch speaking people, this blog is in Dutch)

zondag, oktober 01, 2006

Campingtest 2006 deel III (rest van Duitsland)

Eichstadt:
Kano- en kampeerautocamping aan de Altmühl. Behoorlijke en rustige camping vlak bij de historische binnenstad, supermarkt aan de overkant van de de rivier. Sanitair is minimaal (2 douches voor de hele camping) maar redelijk schoon. 's Morgens komt de bakker op de camping. Schaduw is er voldoende te vinden op het trekkersveld.

Günzenhauzen:
Gelegen aan het meer te noordwesten van de historische stad. Weinig bomen, maar het regende dus om schaduw zat ik niet echt verlegen. Sanitair dik in orde en een eenvoudige en voedzame maaltijd is te scoren in de kantine. Overigens is het op straffe van een campingban verboden over/onder de sanitairhokjes heen te gluren/klimmen (joh!) dus beroepsvoyeurs zijn gewaarschuwd!!

Wörth:
Inmiddels zijn we aan de oever Main beland. De camping die bij het sportveld aan de Main ligt heeft een klein trekkersveldje, redelijk sanitair (douche is des avonds gesloten). Verder weinig aan op te merken behalve dat de een aantal vaste gasten aan vuilverbranding doet.......

Unter Widdersheim:
Hier heb ik bij een vriend van een vriend overnacht, in een vakwerkhuis uit 1691..

Gräveneck:
Zeer mooi aan de Lahn gelegen camping met verassend weinig fietsers (eigenlijk geen) ondanks het feit dat het aan de een drukke fietsroute gelegen is. Trekkersveldje dik in orde, sanitair idem maar laat even het hele water van de wasbak doorlopen voordat je je jeton aan het apparaat toevertrouwt, scheelt douchetijd.

Koblenz:
Mooi aan de samenvloeing van de Rijn en Moezel gelegen camping. Sanitair is wat gedateerd maar schoon (geen munten maar wel een douche die naarmate je hem harder zet heter wordt !!!). Houdt 's nachts rekening met veel achtergrondgeraas van verkeer en industrie. 's morgens is er brood op de camping te verkrijgen in de cafetaria die ook eenvoudige maaltijden serveert.

Stürzenberg:
Camping gelegen in het overstromingsgebied van de Rijn. Sanitair erg basic maar schoon, campingbaas nors en de camping oogt wat verlopen. Voortreffelijk eten doe je in het dorp bij de Italiaan, dat dan weer wel.

Frasselt:
En weer een logeeradres!!

's-Hertogenbosch:
Home sweet home!!

Labels: